Altid masser af nyt Frost tøj

”Skal vi ikke lave en Snemand” synger prinsesse Anna til Dronning Elsa i FROZEN, og vupti så er den levende snemand Olaf bragt til live. Kender du også en Prinsesse, der bare elsker dette fantastiske eventyr? Så er der noget at glæde sig til, da Disney har bekræftet at der kommer en Frost film 2. Det betyder helt sikkert også at der i laaang tid endnu vil komme nye spændende Disney Frost ting. Nedenfor kan du se vores samlede udvalg af varer med Dronning Elsa, Prinsesse Anna, Snemanden Olaf og de andre karakterer.  

Vi forsøger hele tiden at få de nyeste Frost ting hjem, men vi kan naturligvis have overset noget. Er du stødt på varer med Disney Frost som du ville ønske du kunne få hos os, så hører vi meget gerne fra dig (mail blot til service@thefairytalecompany.com).  

Vær opmærksom på at Disney Frost tøj ofte er småt i størrelsen. Er du på på jagt efter Disney Frost sko så tjek produkt-teksten hvor du kan se indvendige mål, således at du også nemt kan købe sko på web-shoppen. Vi har ofte flere forskellige Frost sengetøj på lager og her skal du være opmærksom på målene og materialet på de forskellige sengesæt, så du får hvad du ønsker.

Skal du finde udklædning har vi både ANNA og ELSA kjole, OLAF kostume, og masser af accesories til hverdag og fest.

Til kreativ leg har vi FROST spil, ANNA og ELSA dukke, tusser, farveblyanter og tegneredskaber til de farveglade opfindsomme piger.

Skoletid: Bliv klar parat med FROST skoletaske og penalhus. Dertil kan du få frost kjole, t-shirt, leggings, og meget andet børnetøj til at sætte kulør og glitter på hverdagen. Det kan kun blive et hit.

Frost

Læs mere Skjul tekst
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 139

Side
pr. side
Faldende orden