Herunder finder du alt vores meget populære legetøj til børn fra mange af de kendte tegnefilm og mærker. Hvad end du søger en dukke, hoppebold, Chugginton togene, perleæsker, dukkeslot, biler, Disney figurer, fjernstyrede biler, punge, lyssværd eller meget andet, så har vi det nok her. 
Ovenfor finder du alverdens typer legetøj til børn. Udvalget skifter løbende så det handler om at følge med på siden. Hos ToyToy følger vi ligeledes med udviklingen i legetøjsmarkedet. Vi prøver altid at have det nyeste og smarteste legetøj fra Disney og de andre store legetøjsmærker her på siden. Når der lanceres en ny Disney film, så sørger vi derfor altid for at have alle de nye figurer, som hører til.

Her er legetøj for børn i alle aldre, både piger og drenge og uafhængigt om de er til action eller til mere rolig leg. Til den stille time en kold regnvejrsdag kan en Disney Peter Plys perleæske, Disney Minnie Mous perleæske eller Disney Princess / Prinsesse perleæske måske lige være sagen. Den klassiske pige vil nok syntes godt om en af de mange Disney Princess Barbie som TorneroseSnehvideAskepot eller en af de andre kendte figurer. Skinner solen, så er det måske sjovere at lege ude med en Disney Cars Lynet McQueen- eller en Hello Kitty Hoppebold. Skal der fart over feltet, så skal du måske overveje en løbecykel eller et løbehjul.

I store træk tror jeg, at vi alle kan blive enige om, at børn elsker legetøj. Det er der intet nyt i. Men vi oplever stadigvæk, at vores Peter Plys legetøj, Hello Kitty legetøj, Disney Cars Lynet McQueen legetøj osv. lige er en tand bedre, når børnene pakker det op. Om det er genkendelsens glæde eller blot er bedre end andet legetøj ved vi ikke, men smilene fra børnene taler sit tydelige sprog.

Vores legetøj er udvalgt med øje for detaljer. Derfor finder du legetøj i et hav af farver og designs. Det er meget vigtigt for os at til legetøj til tilbyder vores kunder er sikkert og har en super legeværdi. Vores babylegetøj er udvalgt for at kunne stimulere og underholde børn og babyer. Disney legetøjet går aldrig af mode. Disney Princess som er en af Disney klassikeren fornyer sig hele tiden. Så mens Askepot og Tornerose stadig sælges i stor stil, så dukker der nye prinsesser op som Rapunsel og Princess Sofia, som vi har stor succes med her på shoppen inden for legetøj men lige så vel børnetøj mm. Disney Cars Lynet McQueen og Disney Planes Dusty er en af de nyere Disney figurere er særdeles populært i legetøj. Der har vi et flot udvalg af Fjernstyret biler og fly som ligner Lynet McQueen 

Vores babylegetøj har afrundede kanter og er ofte i sjove farver som fanger barnets interesse. Et vellykket stykke legetøj er for os et stykke legetøj, som stimulere, udvikler, underholder og fastholder barnets interesse. Disse kriterier kigge vi altid på når vi udvælger vores legetøj

Som du sikkert har set er Disney Legetøj stærkt repræsenteret på vores side. ToyToy har siden sin start altid haft stor interesse for Disney legetøjet og vil fortsat have et stort udvalg af Disney legetøj på siden. De seneste år er interessen for Hello Kitty og Spiderman steget, og det er derfor med største fornøjelse du nu også finder Hello Kitty og Spiderman legetøj på vores side. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.


 

Legetøj

Læs mere Skjul tekst
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 47

Side
pr. side
Faldende orden