Om ToyToy

ToyToy er den personlige webshop, som udelukkende med licensprodukter til børn. Vi prøver, at finde de bedste produkter på markedet fra Disney, Pixar, Hello Kitty og mange andre store mærker. Vores mål er nemlig kort og godt at gøre glade børn gladere. Vi synes desuden, at man skal værne om sin dyrebare tid med familien, så med Toytoy.dk kan du sidde derhjemme og købe ind og få dine ønsker leveret lige til døren! Nemmere bliver det vist ikke.

toytoy.dk finder du en lang række produkter som Disney legetøj, Disney bamser, Disney møbler samt andre Disney ting til børneværelset. Vi prøver altid at følge med udviklingen, så når der kommer nye store film, så har vi helt sikkert også alle de fede produkter og figurer hertil. Herudover har shoppen et udvalg af de klassiske figurer, som har været populære i mange årtier.

ToyToy blev stiftet i 2008, men har siden skiftet ejere. I oktober 2019 blev virksomheden overtaget af mig, Pia Pedersen. ToyToy.dk er vores butik på nettet, men vi er fysisk placeret med  lager og kontor i Ringsted. Herfra pakker og sender vi alle varerne direkte hjem til dig. 

Vi vil så gerne gøre glade børn gladere, og har derfor samlet et stort udvalg af børnenes yndlingsfigurer under et tag. Det gør det nemmere for dig at købe ind, frem for at gå fra den ene butik til den anden, når du vil købe noget sødt, smart eller sejt med yndlingsfigurerne.

Vi har et stort udvalg indenfor de populære Disney produkter, så uanset om du køber ind til en pige som elsker Disney Princess, eller en dreng som er vild med Cars McQueen og Planes, ja så har vi et bredt udvalg. Du vil uden tvivl kunne finde produkter for ethvert barn og gøre børnene glade med deres personlige favoritter i pakkerne. Vi pakker tilmed gerne gaven ind, hvis du ønsker det.

Med Toytoy.dk vil vi rigtig gerne være din foretrukne leverandør af produkter til indretning af børneværelset, da det er et område, hvor vi oplever stor glæde blandt børn. Alt hvad du måtte ønske dig af senge, møbler, lamper, tapet, tapetborter, vægstickers, vågelamper, plaider, ure, lyskæder, opbevaringskurve samt meget, meget mere – det finder du hos os.

Vi sender kun produkter til dig af en god kvalitet og alt vores legetøj er CE-mærket. For at et stykke legetøj kan bære CE-mærket, skal det opfylde en række krav til kemisk indhold, sammensætning og konstruktion. Endvidere gennemgår det en streng kontrol hos de relevante myndigheder. Hos ToyToy.dk forhandler vi KUN CE-mærket legetøj!

Vi gør alt, hvad vi kan for at have nogle fornuftige priser på vores varer. Derfor har vi valgt at minimere vores udgifter på emballage mest muligt og samtidig skåne miljøet. Af den grund vil du ofte modtage dine varer i en genbrugskasse. Dette har dog ingen betydning for kvaliteten af dine varer, der stadig er af vores sædvanlige høje kvalitet.

Vi byder dig velkommen hos ToyToy – Gør Glade Børn Gladere.
 
Pia Pedersen, ToyToy

Hømvej 35
4100 Ringsted
CVR. 3552 2034

Tlf: 26 77 25 77
Mail: info@toytoy.dk