Telefontid
Mandag til Fredag kl. 10:00 - 15.00
Lørdag - Søndag (Helligdage) Lukket
Eller skriv på info@toytoy.dk
Vi besvarer emails indenfor 24 timer på hverdage
 
Husk altid dit ordre nr. ved henvendelse på eksisterende ordre.
 

F.A.Q - Ofte stillede spørgsmål

Jeg ønsker at returnere min vare ?
Du kan returnere dine varer til ToyToy.dk, Hømvej 35, 4100 Ringsted. Du afholder som kunde returomkostningerne og det er valgfrit hvordan du sender produktet ind til os, så længe produkterne bliver leveret her på adressen, og du kan dokumentere levering til os. Varen/varerne skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da den(de blev modtaget. Når vi har modtaget og kontrolleret dine returvarer, returneres beløbet. 

Vi returnerer beløbet for varerne inkl. forsendelse (OBS : Har du købt flere varer på en ordre og du kun returnerer én vare, tilbagebetales fragten ikke, vi tilbagebetaler heller ikke fragt, hvis ordren er sendt fragtfrit) 

Ved retur og reklamation skal du altid oplyse.
Navn
Ordre nr.
Telefon nr.

Jeg ønsker en anden varer / størrelse?
Du skal læse punktet vedr. retur. Ønsker du en anden varer / størrelse skal du lave en ny ordre. 

Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden er 1-2 hverdage. du modtager tracking nummer på danske forsendelser. 

Julegaver - Hvor længe gælder returretten?
Så længe varen er i ubrudt, original emballage og ikke taget i brug, har du 365 dages returret hos ToyToy.dk
 
Kan jeg ændre ordren?
Hvis du ønsker at ændre din ordre, er det meget vigtigt du kontakter os hurtigst mulig. Vi pakker forsendelserne løbende over hele dagen, så er din ordre allerede ekspederet og afsendt, kan vi desværre ikke foretage ændringer.

Varen jeg har købt er nu på udsalg?
Vi opdaterer dagligt vores hjemmeside med nye varer. ToyToy.dk har altid meget konkurrencedygtige priser og holder løbende kampanger og udsalg. Vi kan derfor ikke kompensere for differencebeløb på en allerede købt vare. Prisen på varen er den pris, du køber varen til på handelstidspunktet. Vi kan ikke tilbyde rabat fremafrettet eller tilbage i tid. 

Varen jeg ønsker at købe er udsolgt?
Desværre bliver nogle varer udsolgt og kommer ikke på lager igen. Toytoy.dk forsøger altid at have et meget bredt udvalg. Så er varen, du søger udsolgt, er der stor muligheder for, at vi har et godt alternativ. Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp.
 
Handelsesbetingelser
Vi opfordrer alle vores kunder til at læse vores betingelser inden køb.
 
Hvad koster forsendelsen ?
Fragt koster 39 kr. i Danmark med dao hjemmelevering eller GLS Pakkeshop. Forsendelse til erhvervsadresser sendes med Postnord for kr. 69.

Hvor langt tid gør der før jeg får mine penge retur?
Retur og reklamationssager håndteres hurtigst muligt efter vi har modtaget din henvendelse eller din returforsendelse. Returnering af pengene vil ske inden for en uge.

Hvordan reklamere jeg over min vare
Hvis du er så uheldig at modtage en vare, der er defekt af en årsag, skal du kontakte Info@toytoy.dk eller på telefon + 0045 26 77 25 77. Derefter håndteres din reklamationssag sammen med ToyToys kundeservice.

Hvor hurtig svare i på e-mail
Alle hverdage svare vi inden for 24 timer og oftest inden for meget få timer på info@toytoy.dk

Er jeres priserne med Moms
Ja, alle vores priser er medregnet moms.