Her på siden finder du alle de fantastiske Disney Bøger, Malebøger og Maleesæt / Tegnesæt. Fx Peter Plys, Tornerose, Løvernes Konge, Cars Lynet McQueen og mange flere. Hvad er mere hyggeligt end at sidde sammen og læse gode bøger, mens regnen trommer mod ruderne? Bøger er tilmed elsket af alle aldersgrupper. De mindste nyder at kigge på de flotte tegninger og drømme sig væk i historien. Når de første ord skal læres er bøger i kraftigt pap helt fantastiske, da de kan tåle at blive bladret i utallige gange, når børnene skal gentage alle de nye ord de har lært.
Disney bøger har ofte en særlig tiltrækningskraft, da de fleste børn kender og elsker figurerne. Kan du og dine børn lide kreativitet, så kan malebøger og tegnesæt give mange timers fornøjelse. Ofte har børn blot brug for en smule inspiration for at komme i gang med at tegne. Her bliver malebøger en god løsning, da børn får den rette inspiration og endda træner sine motoriske evner med farvelægning til stregerne. Malebøger er bare skønne!

Opgavebøger hvor børnene kan øve sig lidt i tal og bogstaver er også altid et sikkert hit hos dem, som snart skal eller lige er startet i skole. Hvorfor ikke udforske alfabetet lidt sammen med heltene fra Star Wars eller regne lidt sammen med Hello Kitty? Det gør det blot sjovere for børnene.

Bøger og højtoplæsning af disse, skaber gode minder og de er altid et godt springbræt til at få en god snak. F.eks. er der gode emner i Peter Plys bøgerne, som blandt andet passer godt til en lille snak om, hvordan man er en god ven. Disney bøger er ofte de første bøger, børnene bliver præsenteret for. Mon ikke det ganske enkelt skyldes,at det er nogle super gode historier,som man aldrig bliver træt af? Disney bøgerne giver kort sagt bare grobund til mange fornøjelige timer og samtaler om, hvad der sker på billederne og i historierne.

Det fantastiske ved malebøger er udover inspirationen, at børn pludseligselv kan bestemme, om Peter Plys skal være blå eller grøn,og om Askepot skal have en fantastisk lilla kjole på! Hos ToyToy elsker vi malebøger og sender altid en kreativ tanke med, når en af vores malebøger finder et nyt hjem :-) Vi har malebøger til de helt små, der er vilde med Peter Plys og til hele landets prinsesser, der skal have malebøger med Disney Princess og til alle de seje racer drenge, der er vilde med Cars Lynet McQueen.

Disney bøger er på mange måder med til at skabe fundamentet for drømme og indlevelse hos børn. I gennem mange år har Disney bøgerne været vellidt verden over. Bøgerne vækker minder hos voksne, da nuværende genrationer er opvokset med Disney film, bøger, legetøj og meget mere. Disney er kendt for sine klassiske eventyr bøger, Askepot, Tornerose, Bambi, Løvernes Konge og i nyere tid Disney Cars Lynet McQueen, Disney Planes, Princess Sofia og flere til. Glem aldrig hyggen ved højtlæsning i en rigtig bog. Hygge og nærværet en rigtig bog giver, får du ikke gennem et socialt online medie i dag. Det er derfor med største fornøjelse vi hos ToyToy tilbyder vores klassiske Disney bøger men også de nyere eventyr i rigtig bog form. Kald os bare gammeldags, men hvis du et øjeblik tænker tilbage på din barndom hvor forældre eller bedsteforældre vagte Disney magien til live gennem højtlæsning og de smykke visuelle billeder. Fasthold den tanke et øjeblik, derefter tvivler du ikke på de klassiske bøger, stadig kan noget teknologien ikke kan i dag.
 
Lad et barn udvikle sig kreativt med et malesæt med deres ynglings figur, Hello Kitty, Spiderman eller en af de kendte Disney figurer, Cars Lynet Mcqueen, Minnie Mouse, Mickey Mouse og mange flere. Vi tilbyder også et hav af malebøger. Malebøgerne indeholder nogle gange opgaver eller klistremærker, så læs altid de individuelle informationer om varerne. Det at male og tegne er en stor del af barnets kreative udvikling. Her kan de udfolde sig kreativt, samtidig med de lærer farverne at kende. Det er både stimulerende og sundt for børn i alle aldre at tegne og male. Lad et barn male sin ynglings figur i de mange flotte farver vi tilbyder i vore fine male og tegnesæt her på siden.

Har du spørgsmål eller er der produkter vi mangler, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål på mail og telefon.
 

Bøger & Malesæt

Læs mere Skjul tekst