Det er skønt med bamser og tøjdyr! Bamser giver både anledning til masser af leg og skaber samtidig gode rammer for masser af tryghed, her på siden finder du forskellige bamser børnene kender fra Disney, Marvel, og andre tegnefilm, tv og spil. 
Bamser får ofte en helt særlig plads i hjertet hos børn. De giver børnene mulighed for at lege med deres tegnefilms idoler i deres fantasifulde verden. Samtidig giver bamserne børn tryghed, når de skal sove eller er kede. For et barn er en bamse ofte en ven for livet, så det at give en bamse i gave kan give glæde i mange år. Husker du, hvilken bamse du havde dengang du var barn? Det gør de fleste og børn i dag har ofte flere bamser. Nogle børn kan slet ikke få bamser nok, og mange (særligt piger) beholder dem i mange mange år efter, de er trådt ud af barndommen. Bamser har nemlig en helt særlig effekt på børn og ofte også en helt særlig betydning. Børn kan hurtigt vokse fra deres legetøj, men deres bamser følger dem gerne helt ind i deres voksne liv. Hvilken Disney film eller Disney figur er dit barns yndlings? Vi har alle vores favoritter. Hvis ikke du finder din eller dit barns favorit ovenfor, er du velkommen til at sende os en mail med dine ønsker. Vi håber dog med vores sortiment at kunne glæde langt de fleste børn.

Hvis du bare er helt vild med Mickey Mouse Klubhus, ja så skal man selvfølgelig have bamser fra Disney med figurerne, der medvirker i Mickeys Klubhus. Det kunne være en af de klassiske Disney bamser som f.eks. en Anders And bamse, Mickey Mouse bamse eller måske en Minnie Mouse bamse? Eller kan din søn eller datter bedre lide de nye Disney figurer og film, så er det måske en Disney Cars Lynet McQueen bamse, Disney Planes Dusty bamse eller den elskede fisk Nemo fra Disney-filmen Find Nemo. Vi har altid de gamle klassiske bamser på lager som fx. Peter Plys Bamse, Peter Plys Æsel Bamse, Peter Plys Tigerdyr Bamse, Junglebogen bamser, eller hvad med Bambi, Stampe eller Lady og Vagabonden bamser?

Hos ToyToy finder du altid et bredt udvalg af bamser. Vi har små og store bamser i et haf ar farver og designs. I denne kategori vil du med sikkerhed kunne finde en bamse til enhver lejlighed. Fx en fødselsdagsgave, en dåbsgave eller en sutte / nusseklud til de mindste medlemmer af familien. Vi har både bamser i Disney Princess / Prinsesse, Disney Peter Plys, Disney Cars Lynet McQueen og mange flere. 
Alle bamser er CE mærket og godkendt til børn. Der intet indhold af ftalater eller skadelige stoffer.  Ofte har bamserne har heller ikke øjne eller dele, der ved et uheld kan falde af og blive spist. De bamser der har øjne eller andre tøjdele, er kraftigt syet så de heller ikke falder af. 

Vi har opdelt kategorierne så du nemt kan finde den Disney bamse du søger. Vi har bamser fra 15 cm op til 80 cm. Dertil kommer vores bamser er meget prisvenlige og her hos ToyToy finder du bamser i alle farver, former, designs og mærker børnene elsker. Alle vores produkter er 100 % officielle licensvare, du finder nemlig kun ægte merchandise hos os. 

De små bamser samt vores nusse - sutteklude henvender sig til de mindste børn 0-3 år. Hvor vores mellemstørrelse bamser, samt store bamser ofte bliver købt som gaver eller pynteting. 
Til de lidt ældre børn har vi de såkaldte taskehunde. Dette er en bamse som er udformet som en hund og har tilhørende taske. Denne type bamse er meget populær blandt de unge piger fra + 3 år.

Hos ToyToy har vi solgt bamser i mange år, og vores bedst sælgende produkter inden for bamse kategorien er Disney Peter Plys, Disney Æsel og Disney Tigerdyr bamser. Det er med stor glæde vi byder dig velkommet i ToyToy bamseunivers. 

Bamser

Læs mere Skjul tekst